3G Sport
Compania
devide
Compania
devide

3G s-a infiintat in anul 1993, sub numele de 3G TRANS, avand ca obiect de activitate instalatiile sanitare.

Stiind ca piata din Romania este in curs de dezvoltare, 3G isi propune sa ofere clientiilor sai si alte servicii. Asadar, incepand cu anul 2003, una dintre principalele activitati a devenit constructiile sportive: piscinile publice cat si cele private, terenuri de sport cu gazon artificial, structurile presostatice si tendostatice (structuri pe baza de aer, structuri cu arce lamelare sau din otel), diverse echipamente si articole sportive.

Dezvoltarea rapida si eficienta a societatii, dinamica activitatilor, au permis firmei sa cucereasca un important segment de piata, ceea ce a determinat mutarea sediului social si schimbarea numelui societatii si anume: 3G SPORT-IP SRL.

Datorita seriozitatii cu care firma trateaza fiecare comanda, respectarii termenelor de executie, colaborarii apropiate cu fiecare beneficiar si folosirii de produse de cea mai buna calitate, 3G si-a castigat un renume atat pe piata externa cat si pe piata interna. Odata cu aceasta evolutie 3G devine concesionarul a numeroase firme importante de pe piata precum:SCP ITALY, Plasteco Milano, PM Engineering, Artisport, Reform Sport, Pontarolo Engineering, Emec.

Principalul obiectiv: 3G isi propune sa ofere clientilor servicii de cea mai buna calitate si la preturi exceptionale.

Clientii iubitori de cea mai buna calitate sunt toti aceia care doresc sa aiba proiectele cu cel mai minim efort, timp si bani din partea lor.

Serviciile 3G: proiectare, furnizare si montaj infrastructura sportiva, planificare si asistenta tehnica, adaptari proiecte reproiectare , intretinere.

Certificari:

1. OHSAS 18001: 2007 privind sistemul de management al sănătăţii şi securităţii ocupaţionale al organizaţiei ;

2. SR EN ISO 14001: 2005 (ISO 14001:2004) privind sistemul de management de mediu ;

3. ISO 9001: 2008  privind sistemul de management al calităţii ;

4. SA 8000: 2008 privind sistemul de management al responsabilitatii sociale conform conditiile standardului pentru urmatoarele activitati:

  • Proiectare, constructie piscine private si bazine de inot semiolimpice si olimpice cu instalatiile si echipamentele aferente.
  • Proiectare, construcţie terenuri de sport cu instalatiile si  echipamentele aferente; 
  • Lucrari de intretinere piscine, bazine de inot si terenuri de sport.
  • Proiectare, furnizare si executie tobogane acvatice, inclusiv structura metalica eferenta.

 

 

devide
     
 
3G Sport
close
 
Leviatan - web design, constructii, traduceri