3G Sport
Piscine
devide
Tratarea apei
devide

 

Urmatoarea generatie, pregatita pentru viitor...

 

POMPE DOZATOARE

analogice si digitale


Principalul obiectiv al nostru  este fiabilitatea şi acuratetea pompelor. Analogice si digitale , sunt modele care pot fi programate de la distanţă, pompe care lucrează cu substanţe chimice agresive. Toate pompele  EMEC pot funcţiona în condiţii de mediu  extrem de dificile 24 ore pe zi , pentru a obţine întotdeauna acelaşi rezultat:de a fi cele mai bune produse de pe piata.

Mecanice si/sau electronice, modele personalizate, design compact,pompele emec se bazeaza pe mai mult de 20 de ani de experienta in administrarea dozatoarelor de apa .

 

Pentru noi, feedback-ul clientilor nostri este ceea ce conteaza cu adevarat.

 

 

“Eficienţa şi

control maxim, de asemenea si de pe internet” 

 

                       INSTRUMENTE DE CONTROL analogice  si digitale

Fie ca lucrezi într-o companie chimică  mica sau  de mari dimensiuni (dimensiunea nu contează) este nevoie întotdeauna de precizie. Aparatele  noastre va vor acompania  pentru a realiza aceasta misiune dificila. Uşor de utilizat, cu ecran LCD mare si complet controlat de la distanţă: de la PC-ul vostru  sau un alt aparat, care pot fi instalate cu usurinta in mediul dvs. de lucru. Pe aparatele noastre puteţi conta  întotdeauna!

 

Sunteti de cealaltă parte a lumii? Porniti PC-ul , dati un apel si verificati-va plantele : in timp real. Aparatele noastre pot fi controlate din  intreaga lume, cu doar un apel si, daca ceva nu merge bine aparatul va trimite un mesaj SMS cu descrierea problemei pe telefonul mobil.Viitorul aparatelor controlate de la distanta este deja aici.


SONDE pH

 

“Citeste.

 Cu absolută precizie”

 

Performantele tehnice ale aparatului sunt complectate si imbunatatite cu ajutorul sondei de probe.

EMEC "Sonde" sunt cea mai buna alegere pentru instrumentele noastre de masurare.

Sondele noastre sunt folosite in toata lumea de tehnicienii nostri si utilizate cu "eficienta", "incredere" si in functie de "necesitatile clientilor " ca si cuvinte cheie, deoarece scopul principal al unei sonde este : de a citi, cu precizie absoluta datele.


EMEC ofera o  gama larga de sonde pentru citirea: pH, ORP, clor, oxigen, turbiditate, conductivitate, temperatură, ozon, hidrogen, bioxid, acid peracetic.

ACCESORII

Completarile ideale

Accesoriile reprezinta completarile ideale pentru gama noastra de produse. Acestea pot îmbunătăţi considerabil performanţele aparatului  sau statiei  de dozare a  pompei. O lista completă de componente este disponibila  pentru a satisface toate nevoile clienţilor.                                                                                                            Calitatea materialelor, compatibilitatea cu toate produsele noastre este garantata 100 % .

 


 

Concepute pentru a rezista, chiar dacă sunt instalate într-un mediu dificil, realizate pentru a oferi intotdeauna cel mai bun rezultat: zi de zi. De aceea nu le numim doar simple accesorii.


Busatta
garden_leisure
Hayward
Idokit
helo albon
blue_line_pools
net_skim
_goirdano_industries _astore
_dom_composit _fiber_pool
_first_innov
_nocchi Care
_pentair_water
JetStream
_flag_pool _hi
PSA _flexinox
_fip
_gardi_pool
Cofier
Electro engineering
_sta_rite _uwe
_saci_punms _itt
_hidroair
SRBA
_maytronics
_alkor_plan _aqua
_diptra _ccei
_abriblue _abriblue
_monarch_pool_systems
PREZENTARE CONSTRUCTIE PISCINA CU SKIMMER

PREZENTARE CONSTRUCTIE PISCINA CU RIGOLA

devide
     
 
3G Sport
close
 
Leviatan - web design, constructii, traduceri