3G Sport
Structuri
devide
Structuri tendostatice
devide
Structuri presostatice

 

 

 

Inainte de a intra in procesul de productie, scandurile obtinute din busteni cu noduri sanatoase si inele de crestere dese (inguste) sunt uscate artificial, astfel incat eventualii paraziti sa fie distrusi definitiv.
Dupa o selectie riguroasa, conform 4074, lamelele se lipesc la rece, in mediu climatizat, utilizandu-se adezivi pe baza de melamina, adezivi ce prezinta cele mai bune caracteristici in diverse conditii ambientale (norme DIN).
Grinzile lamelare, obtinute prin lipirea mai multor lamele suprapuse, pot lua diferite forme in diverse dimensiuni, avand posibilitati superioare in comparatie cu alte tipuri de materiale.

Eliminarea tuturor defectelor naturale, fac din lemnul lamelar un produs superior fata de lemnul masiv depasind caractersiticile acestui prin:

  Este important evitarea expunerii lemnului lamelar la o alternanta continua de ploaie si soare daca suprafta nu a fost tratata adecvat;
  Greutate specifica mica;
  Rezistenta mare la tragere si indoire;
  Conductibilitate termica scazuta;
  O buna izolatie;
  O buna stabilitate dim
ensionala la variatiile de temperatura;
  O excelenta comportare la foc.

 AVANTAJELE UNEI STRUCTURI IN LEMN:

 • DUREAZA MAI MULT
  Structura din lemn lamelat incleiat are o durata in timp, superioara unei structuri de alt material. Il demonstreaza constructiile din lemn ce au rezistat de secole.
 • ESTE MAI SIGURA
  Lejera si elastica, structura din lemn lamelat este mai rezistenta la undele seismice iar in caz de incendiu este mai sigura, lemnul lamelar carbonizandu-se la exterior, partea carbonizata protejand sectiunea de rezistenta.
 • IZOLEAZA MAI BINE
  Lemnul, contrar altor materiale, izoleaza interiorul de umiditatea si temperatura exterioara.In plus, garanteaza o protectie eficienta impotriva zgomotelor si vibratiilor.
 • ECONOMISESTE
  Pentru realizarea unei structuri din lemn lamelat, este nevoie de un timp inferior comparativ cu realizarea unei structuri din alte materiale.In plus structura din lemn scade consumul de energie,deci economie de timp si bani.
 • ESTE MAI ECOLOGICA
  Folosirea lemnului consimte sustragerea din atmosfera a unei cantitati mari de dioxid de carbon.Fiind biodegradabil e usor de reciclat la terminarea ciclului de utilizare.
 • AMELIOREAZA CALITATEA VIETII
  In afara garantarii unui mai bun echilibru climatic interior, o protectie de umiditate si izolare acustica, lemnul transmite interiorului o frumusete, un sens de cald
  ura, seninatate si bunastare sufleteasca.

 

 

Grinzi lamelare, solutii pentru orice tip de acoperis.

Stratex
Abies
devide
     
 
3G Sport
close
 
Leviatan - web design, constructii, traduceri